Susan Fotografie Groningen 2023

Wat een geweldig fotografie jaar was het! Een jaar vol met lieve mensen die ik mocht fotograferen, prachtige bruidsparen, liefdevolle families, schattige baby's en mooie zwangere dames! Ik zag families groter worden en kinderen groeien. Meer dan 60.000 foto's maakte ik dit jaar, een duizelingwekkende hoeveelheid!


Ontzettend veel mooie momenten mocht ik vastleggen om voor altijd te herinneren. Zo mocht ik voor mensen hun mooiste dag vastleggen, één van de eerste dagen hier op aarde of gewoon een dag in jullie leven. Er werd veel buiten getrouwd en het weer werkte gelukkig mee. Prachtige ceremonies mocht ik vastleggen met een lach en een traan! Twee keer kwam ik zelfs een zingende BABS tegen, echt super mooi!


Dit jaar bracht de fotografie mij in 6 provincies, maar het meeste was ik te vinden in Groningen, Friesland en Drenthe. Ik mocht op hele mooie locaties fotograferen, super leuk om steeds weer nieuwe trouwlocaties te ontdekken! Zo mocht ik onder andere fotograferen bij Stadslab in Groningen, landgoed Nienoord in Leek, de Broerekerk in Bolsward, Hoeve Kindergoed in Ermelo, het West-Indisch huis in Amsterdam, bij Narline in Drenthe en de Pollepleats in Westhem. Het meest bijzondere vind ik altijd wanneer mensen hun huis omtoveren tot trouwlocatie, hoe mooi is het om ja te zeggen in jullie eigen tuin!


Dit jaar zat er voor het eerst een drone in mijn tas en daar beleefde ik spannende avonturen mee! Het bracht een nieuw perspectief in mijn foto's, gaf me zweethanden en bezorgde mij zelfs een hartverzakking toen ik een keer in een boom vloog (gelukkig was er alleen een propeller kapot).


Zo aan het einde van het jaar is het tijd om de laatste shoots af te ronden, bruidsparen blij te maken met prachtige trouwalbums en terug te kijken op een geweldig jaar. Ik ben mijn archief ingedoken om de mooiste foto's van dit jaar voor jullie te verzamelen. Geniet mee van de highlights van dit jaar.


Bedankt voor jullie vertrouwen in mij.

Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe jaar. Er staat al een aantal bruiloften in mijn agenda gepland, heel tof!


Sta jij in 2024 voor mijn lens? Stuur me snel een berichtje!