Trouwen bij Landgoed Lemferdinge in Paterswolde


Een heel bijzondere dag voor mij, ik mocht namelijk de bruiloft van mijn nichtje Daniรซlle fotograferen! De dag begon al vroeg met de voorbereidingen van zowel de bruidegom als de bruid. De prachtige tuin was de perfecte plek voor de first look. De buienradar draaide overuren, want het was onzeker of het droog zou blijven. Na de first look was het tijd voor de fotoshoot bij Landgoed Lemferdinge, we wandelden een rondje over het prachtige landgoed en maakten ondertussen mooie foto's. Er viel nog even wat regen, maar gelukkig had ik paraplu's bij me en konden we ook in de regen nog mooie foto's maken!


De ceremonie vond plaats in het bos van het landgoed. Wat een mooie entree maak je daar als bruidspaar over het bospaadje richting de ceremonie! De ceremonie was gevuld met mooie verhalen, emotionele geloften, spelende kinderen en natuurlijk het ja-woord, de ringen en de kus.


In de middag was het tijd voor taart en gezellig borrelen, gevolgd door een heerlijk diner met hilarische en emotionele speeches. Tijdens het feest was ik zelf te gast en dus had ik een collega fotograaf Luzan Veenendaal bereid gevonden om de feestfoto's te maken. We hadden ontzettend veel lol met de muziek en de leuke photobooth. Voor de laatste 3 foto's in deze blog gaan de credits dus naar Luzan (edit door mij).


Inmiddels kan het bruidspaar al lekker nagenieten van alle beelden van de bruiloft. Ik geloof dat ik niet eerder zo'n volle galerij leverde voor een bruiloft (#keuzestress). Ik kan niet wachten tot hun trouwalbum straks klaar is en ze kunnen bladeren door dit mooie album met alle waardevolle herinneringen.


Lieve Tim en Daniรซlle, dank jullie wel voor jullie vertrouwen in mij, ik vond het een eer om deze prachtige dag voor jullie vast te leggen.


Geniet mee van deze prachtige bruiloft.


Zoeken jullie nog een fotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan snel contact op om te checken of jullie datum nog vrij is in mijn agenda!