Trouwen bij de Allersmaborg in Groningen


Wat een prachtige dag was dit! De dag begon in het mooie Noordhorn, slechts 15 minuten van mijn huis. Toen ik aankwam zat de bruid gezellig in de haar en make-up samen met haar vriendinnen en ouders. Al snel was het tijd om de jurk aan te trekken en was het moment gekomen voor de first look. Een heel speciaal moment.


We maakten foto's in de mooie tuin van het bruidspaar en daarna vertrokken we richting de Allersmaborg in Ezinge. In de mooie tuin van de borg waren ook genoeg mooie plekjes te vinden voor de foto's. De gasten arriveerden en daarna was het tijd voor de ceremonie. Een emotionele ceremonie waarbij de vader van de bruid mooie woorden met het bruidspaar deelde. De bruidsmeisjes stalen de show met hun balletmoves na de ceremonie.


Er werd gezellig geborreld en gedineerd en daarna werd de dag afgesloten met een knallend feest. Ik vind het als trouwfotograaf altijd super leuk om even een dansje mee te doen en krijg hier altijd weer energie van na een lange dag werken. Aan het einde van de avond vertrok ik weer richting Groningen met camera's vol met mooie foto's van deze mooie dag.


Geniet mee met een paar van mijn favorieten!


Zoeken jullie nog een trouwfotograaf voor jullie bruiloft in Groningen, Friesland, Drenthe of daarbuiten? Stuur me dan snel een berichtje om te checken of jullie datum nog vrij is.

Doe hier direct de trouwdatum check